top of page
527050_b2400d516510442e9500aec4a9268b57_mv2.jpg

GRATIS
LEVERING & INSTALLATIE

INCLUSIEF  BARISTACURSUS!

De perfecte kop koffie is niet alleen afhankelijk van de machine die je gebruikt. Dat weten we bij GUUS Koffie maar al te goed!
Het materiaal is absoluut heel belangrijk maar zonder een beetje kennis en een beetje liefde haal je nooit het maximale uit jouw machine. Daarom bieden wij onze klanten maximale service zodat jij na ontvangst in staat bent de perfecte espresso te zetten!

GRATIS LEVERING & INSTALLATIE*
Wanneer je via deze website een machine bestelt, nemen we zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor levering. Vervolgens komt één van de barista's van GUUS Koffie hoogstpersoonlijk de machine bij jou kosteloos afleveren, installeren én afstellen. En je krijgt er ook nog een zak koffiebonen van GUUS Koffie bij! Vanaf dat moment is een heerlijke kop koffie binnen handbereik.

GRATIS BARISTACURSUS*
Maar dat is nog niet alles! Om je een beetje op weg te helpen, krijg je ook nog eens een gratis baristacursus op jouw eigen gloednieuwe machine! Onze barista leert je om de perfecte espresso te bereiden, hoe je melk opschuimt en de basiskennis op het gebied van koffie en koffiebereiding.

* Bovenstaande diensten gelden alleen voor verkoopadressen binnen Nederland.
bottom of page